10 ledige jobber i Februar

Er du på leting etter en ny jobb? Horten har et fantastisk næringsliv, og her har du 10 gode grunner til å skaffe deg en arbeidsplass i Horten.

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-02-05T07:14:59.0000000Z


Mekaniker - Horten Skipsreparasjoner AS

Hovedarbeidsoppgaver vil være:

 • Utføre arbeider tilknyttet vårt verksted. Daglig arbeid med skip og fartøy.
 • Delta ved dokking og andre operasjoner ved båter i våre dokker og kaier.
 • Delta i mekanisk arbeid i forbindelse med aktiviteter tilknyttet vårt verksted.
 • Føre bedriftens mobilkraner, trucker og portalkraner. (villig til å ta sertifikater)


Vi tilbyr for stillingen: Positivt arbeidsmiljø og faglig engasjerte medarbeidere, utfordrende og fleksibel jobb, frihet under ansvar, konkurransedyktige betingelser samt alle nødvendige sertifikater.


Søknadsfrist: Snarest - søknader vurderes fortløpende

Søk på stilling herProsessingeniør - Sensonor

Vår fabrikk for prosessering av silisiumskiver i Horten har en teknologigruppe som jobber kontinuerlig med forbedringer av eksisterende MEMS-produkter. Gruppen har også ansvaret for utvikling av nye produkter ved behov. Vi er et velfungerende og effektivt team som trenger kompletterende kompetanse innen plasma-ets av silisium og elektrisk skivetest. Dersom du liker å jobbe i team, er selvstendig og detaljorientert uten å miste overblikket samt har erfaring med MEMS-prosessering og elektronikk, kan det være at nettopp du får muligheten til å være en del av dette.


Arbeidsoppgaver:

 • Prosessansvar innenfor definert prosessområde i vår skivefabrikk
 • Optimalisering av etablerte prosesser
 • Implementering av nye produksjonsprosesser og -utstyr
 • Prosessteknisk støtte til produksjonsavdelingen samt opplæring av operatører


Søknadsfrist: 19.02.2020

Søk på stilling her
Operasjonssykepleier - LHL-sykehuset Vestfold

LHL Sykehuset Vestfold er et privat sykehus som holder til i nyrenoverte lokaler på tidligere Horten Sykehus. Vi har nå behov for ansettelse av operasjonssykepleier i 100% stilling. LHL-sykehuset Vestfold behandler pasienter kirurgisk innenfor ortopedi, gynekologi, karkirurgi og gastrokirurgi. Vi har poliklinisk virksomhet i de samme fagene, i tillegg innen for gastromedisin (gastro/koloskopi) og kardiologi. 


I tillegg til arbeid på operasjonsavdeling har sykepleier også ansvar for varebestilling, sterilisering av instrumenter og logistikk på operasjonsavdelingen.

Ved anledning vil også operasjonssykepleier assistere ved gastro/koloskopier.


Vi kan tilby:

 • Et aktivt og spesialisert fagmiljø under stor utvikling
 • Spennende mulighet til å bidra til nye tjenester inn i nytt sykehus
 • Tett samarbeid med de andre faggruppene på avdelingen.
 • Gode pensjon- og forsikringsordninger (KLP pensjonsordning) 


Lønn ihht tariff

Arbeidstid: dagtid, enkelte kvelder, men sjelden. Fri alle helger og  helligdager


Søknadsfrist: 16.02.2020

Søk på stilling herKokk - Personalresturant

Vi har en ledig stilling som Kokk i vår personalrestaurant på Strandpromenaden i Horten. Hos oss er  du med på å sikre gode matopplevelser for våre ansatte i henhold til våre konsepter og kvalitetssystemer som IK-mat og HMS. God mat er viktig for å skape trivsel og produktivitet for alle våre ansatte og besøkende. Vi fokuserer på sunn mat av friske råvarer. Vi er kjent for å skape gode matopplevelser og ser etter deg som vil være med å utvikle oss videre.


Hvis du er faglært kokk, gjerne med noen års erfaring fra kantine eller ala carte og har stor interesse for faget, kan dette være muligheten for deg. Hos oss kan du forvente et godt arbeidsmiljø med høyt fokus på service. Tempoet kan være høyt og du må evne å finne gode løsninger i en hektisk arbeidsdag. Du vil få stor frihet og rom for å bruke din kreativitet.


Kvalifikasjoner

 • faglært kokk
 • erfaring fra kantine, restaurant eller ala carte
 • norsk(skandinavisk) og engelsk, skriftlig og muntlig


Søknadsfrist: 12.02.2020

Søk på stilling her
Mekanisk produksjon - Oswo AS

Arbeidsoppgaver:

-Manuell dreiing og fresing

-Varierte oppgaver innen mekanisk produksjon

-Kvalitetssikring og dokumentasjon


Ønskede kvalifikasjoner:

-Fagbrev innen mekaniske fag er ønskelig

-Lang erfaring innen mekanisk produksjon kan erstatte fagbrev

-Kunnskap om tegningslesing og målemetoder


Vi søker en mekaniker med gode faglige kunnskaper som liker å jobbe i et miljø preget av godt samarbeid, fleksible oppgaver, ansvar og nøyaktighet. Oswo er opptatt av et godt og trygt arbeidsmiljø hvor alle bidrar til kontinuerlige forbedringer. Arbeidet vil foregå i trivelige og godt tilrettelagte lokaler hos Oswo i Horten. Det er velordnede arbeidsforhold, og normal arbeidstid fra 07:00 til 15:00, med innlagt fleksitid.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her


Operativ regnskapsansvarlig - Centric Finance Professionals AS

Til vår spennende kunde i Horten/Skoppum søker vi deg som har lang erfaring innen regnskap. Vår kunde er en av Norges ledende innen sitt fagfelt og har mange store kunder i både offentlig og privat sektor. I tillegg er selskapet tilstede i hele Norden og dette vil vår fremtidige regnskapsansvarlige ta hånd om. Du vil være en del av et regnskapsteam med ulik kompetanse og vil være ansvarlig for fag og kompetanse på avdelingen. 


Oppstart er snarest, vi anmoder derfor til å søke raskt ved interesse!


Arbeidsoppggaver: 

 • Daglig regnskapsføring
 • Faglig regnskapsansvar
 • Avstemminger
 • Bank
 • Årsoppgjør (mye kontakt med revisor)
 • Oppfølging av leverandør og kundereskonto
 • Inn- og utbetalinger / remittering
 • MVA-rapportering
 • Månedsavslutning


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Salgsingeniør - Baggerød

Baggerød er et selskap i IMS Group som selger, produserer og leverer brannsikre dører og vinduer til skip, offshoreinstallasjoner og offshore vindmøller. Vi er i vekst og har behov for å styrke organisasjonen med en salgsingeniør som skal bidra til ytterligere vekst og suksess i markedet. Sammen med øvrige medarbeidere skal du bidra i globale salgsaktiviteter og etterhvert få mer og mer selvstendig ansvar for utvalgte kunder og gegrafiske områder. Har du god teknisk innsikt kombinert med kremmerånd og gode salgsegenskaper? Da kan du være den rette kandidaten for oss og du få mulighet til å bli med på et vinnerlag.  


Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å identifisere kunder og drive salg til nye og etablerte norske og internasjonale kunder innen skips- og offshoreindustrien
 • Jobbe systematisk og analytisk med å identifisere muligheter i markedet
 • Utarbeide tilbud og salgsdokumentasjon
 • Oppfølging og rådgiving i forbindelse med salg
 • Delta på messer og andre kundeaktiviteter
 • Aktiv bruk av CRM verktøy
 • Jobbe tett med andre avdelinger i Baggerød og øvrige selskaper i IMS gruppen
 • Bidra til gode overleveringer fra salg til prosjektledere
 • Bidra til kontinuerlig utvikling av salgsmetodikk, rutiner og systemer  


Søknadsfrist: 10.02.2020

Søk på stilling her

Distributør - Amedia Distribusjon AS

Er dette deg? - Tanken på å være ferdig på jobb og på vei hjem til senga mens resten av Norge starter på dagens gjøremål om morgenen får deg til å smile. Du er glad i å kjøre bil og føler deg trygg bak rattet. Du er hyggelig og omgjengelig med dine kolleger, men trives kanskje aller best når du får jobbe alene. Du hater å gjøre feil og mener god kundeservice bør være en selvfølge. Du liker å holde deg i form og motiveres av å konkurrere mot deg selv og klokka. Da er det stor sjans for at dette er jobben for deg!


Du bør ha bosted i nærheten av der du søker jobb.


Arbeidsoppgaver:

 • Distribuere abonnementsaviser og andre produkter/pakker i postkasser.
 • Bruk av elektronisk distribusjonsverktøy for å ha full oversikt over hvem som skal ha hvilke produkter.
 • Det fulle ansvar for egen rute.Krav:
 • Det stilles høye krav til nøyaktighet og punktlighet.
 • Må være effektiv og takle stress i en hektisk hverdag.
 • Ha gyldig arbeids- og oppholdstillatelse.
 • Du må disponere egen bil som er i god teknisk stand og ser representativ ut.

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling herSveisere/Platearbeidere/Montører - Sias Industri & Offshore AS

Vi søker etter: 


Sveisere - Welders

Med gyldig sertifikat for enten 111, 135, 136, 138 og 141.

With valid certificate for either 111, 135, 136, 138 and 141. 


Stål og/eller metallarbeider - Steelworkers

Erfaring fra montering av stål- og metallarbeider, skipsbygging og generelt stålarbeid - montering av glassrekkverk.

Experience from mounting, platework and other industrial experience. 


Montører - Constructionfitter

Vi ønsker deg med god erfaring fra forskjellige type monteringsarbeid av stål- og metallarbeider.

Experience with construction mounting. 


Annet - Other

Det er et minimumskrav at man kan forstå og snakke engelsk eller norsk.

Det er ønskelig at du har følgende kurs/sertifikater: Varmt arbeid, førerkort klasse B, anhuker og lift.


It's a minimum that you can understand and speak English or Norwegian

It's positive if you have the following course/certificates: hot work, driving license for car, slinger and lift.


Vi søker etter ulike stillingsprosenter på det sentrale østlandet. Til både korte og lengre prosjekter.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Regnskapskonsulenter - BDT Viken

BDT Viken er på offensiven og vi har tatt et solid grep om de mulighetene endringene i vår bransje har ført med seg. Vi kan tilby våre kunder den beste kompetansen, de mest engasjerte medarbeiderne og vi ligger i forkant når det gjelder nye og digitale verktøy. Vi setter alltid kunder og ansatte i fokus. Det har lagt grunnlag for at vi i fjor feiret 40 år, sprekere enn noen gang.


Vi fortsetter vår ferd mot å ta en ledende rolle i vårt marked, og søker nå regnskapskonsulenter til vår regnskapsavdeling i Horten. Avdelingen som består av regnskap og revisjon har til sammen 24 dedikerte ansatte.


Ønsker du å være med å utvikle og skape din versjon av en ideell regnskapsavdeling ? Da er dette din mulighet! Som regnskapskonsulent vil du få ansvar for din egen kundeportefølje, hvor du vil være hovedkontakten for kunden.


Dine ansvarsområder:

Regnskap fra A-Å

Løpende kundekontakt

Rapportering

Rådgivning til kundene


Vi ser etter deg med flere års erfaring, gjerne fra byrå, men nyutdannet med bachelor i regnskap og revisjon kan også være aktuell. Du er forretningsorientert og ser alltid etter muligheter og løsninger som skaper verdier for våre kunder. I tillegg trigges du av å skape og videreutvikle en vinnerkultur - sammen med andre. Du er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig.


Vår bransje er i kontinuerlig endring og vi skal alltid være i forkant når det gjelder nye løsninger og digitalisering. Som regnskapskonsulent må du være nysgjerrig og åpen for nye tanker, samt evne å ta disse i bruk på en smart og trygg måte.


Vil du være en del av et faglig miljø i Kunnskapshuset BDT Viken og ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Espen Weik Thoresen på 46 65 50 40. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Tilbake
Hva skjer ?