Førpremiere på Midgard Vikingsenter

Se tilbakeblikksfilmen fra "verdenspremieren" på Vikingane

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-11-10T10:51:25.0000000Z

Den siste sesongen av den norske serien Vikingane hadde førpremiere på Midgard Vikingsenter 12.02. Mye av denne sesongen har nemlig blitt spilt inn her på Midgard og Borre. Over 100 personer var tilstede under førpremieren, og de var i selskap med kjente skuespillere som Jon Øigarden og Henrik Mestad, sammen med skaperne av serien.Vikingane har blitt en veldig anerkjent serie hele verden over. "Norsemen" som den heter på engelsk, er blant annet å finne på streamingtjenesten "Netflix" noe som har gjort at serien har fått millioner av seere internasjonalt. Den kjente amerikanske avisen "The New York Times" hadde kåring av tiårets 30 beste serier utenfor USA, og der fikk "Vikingane" en imponerende 24. plass. 


Ekstra gøy er det når Midgard Vikingsenter og Borre blir brukt til innspilling av denne serien, når det er så mange som ser på.Den offisielle premieren på "Vikingane" er fredag 21. februar. 

Tilbake