10 ledige jobber i Mars

Horten har et fantastisk næringsliv, og her har du 10 gode grunner til å skaffe deg en arbeidsplass i Horten. Er du på leting etter en ny jobb? Sjekk ut listen vår over ledige jobber i Mars.

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-03-04T14:12:43.0000000Z

Software Engineer R&D - Kongsberg Gruppen Kongsberg Maritime

Kongsberg Maritime, a subsidiary of KONGSBERG, is a global marine technology company, providing innovative and reliable technology solutions for all marine industry sectors including: merchant, offshore, subsea and naval. Headquartered in Kongsberg, Norway, the company has manufacturing, sales and service facilities in 34 countries. Kongsberg Maritime is part of KONGSBERG, an international, knowledge-based group delivering high-technology systems and solutions to clients within the oil and gas industry, merchant marine, defence and aerospace 


We are looking for a Software Engineer for our Sensor and Robotics (S&R) division in Horten. The main purpose of the position is to develop our world class multibeam echo sounders.


Søknadsfrist: 27.03.2020

Søk på stilling her

Butikksjef - Vinmonopolet

Vi søker butikksjef til Vinmonopolet Horten

Vi trenger sjef til vår butikk. Tjenesten er for tiden i Horten, og vi leter etter en dyktig person med ledererfaring, aller helst fra butikk. Vi er dessuten opptatt av at du er god til å samarbeide og at du vil klare å få det beste ut av medarbeiderne i butikken. Det er en fordel om du har økonomisk utdannelse ut over treårig videregående skole, og vi krever at du har grunnleggende datakunnskap. Det er ikke en forutsetning at du har varefaglig kunnskap, men du må være interessert i å lære om produktene vi selger.


Dine hovedoppgaver vil være

Resultat-, budsjett- og nøkkeltallansvar; Butikksjefen har ansvaret for at butikken oppnår faste måltall.

Kompetanse- og ferdighetsutvikling; Dette omfatter egenutvikling og personalutvikling, samt varefaglig opplæring og kompetanseheving i butikken.

Personalansvar for butikkens medarbeidere; Dette innebærer blant annet rekruttering og å bidra til at medarbeidere oppnår fastsatte mål.


Søknadsfrist: 22.03.2020

Søk på stilling her

Opplæringskoordinator - Redningsselskapet

Redningsselskapet søker en Opplæringskoordinator for å sikre gode og kompetente frivillige. Her får du muligheten til å videreutvikle opplæringen. Du blir en del av en kunnskapshungrig og kompetent avdeling i RS-familien, Akademiet, som holder til på RS Noatun i Horten. Her samler vi våre ansatte og frivillige for opplæring og opplevelser.  


En sentral del av jobben vil være å videreutvikle, forbedre og drifte den pågående opplæringsprosessen av de 26 operative frivillige redningsstasjonene.  


Vi ser for oss at du har maritim erfaring, gjerne også instruktør/lærerrolle. Og at du vil bidra til å tilby våre frivillige en profesjonell opplæringsprosess. Du identifiserer deg med verdiene våre og inspireres av vår visjon "Ingen skal drukne". Du er utadvendt, og evner å formidle kunnskap på en pedagogisk og engasjerende måte. Du arbeider selvstendig, er løsningsorientert, inkluderende og omgjengelig. Du har høy arbeidskapasitet, samt villighet til rask omstilling. Rollen vil innebære en del reisevirksomhet og arbeid på kveld/helg. Hovedsesongen for opplæring og kursvirksomhet er fra september til april.


Søknadsfrist: 22.03.2020

Søk på stilling her

Manufacturing Engineer - Norautron AS

Vi søker Manufacturing Engineer innenfor produksjon av kretskort og elektromekanisk sammenstilling.

Som Manufacturing Engineer får du en nøkkelrolle med å sikre produktkvaliteten i vår produksjon. Du vil få ansvar for å opprettholde og forbedre eksisterende produksjonsprosesser, optimalisere produksjonsflyt og bidra til å sikre gjennomføringen av nye produkter i vår produksjon. En viktig del av jobben vil være å analysere data og iverksette forbedringstiltak basert på statistikk og hendelser.


Vi søker en lagspiller med analytisk tilnærming som evner å jobbe selvstendig mot bedriftens mål. Du må ha bakgrunn fra prosess-, eller kvalitetsarbeid innenfor elektronikkproduksjon, og kjenne tilhørende standarder (IPC). Erfaring fra Lean Manufacturing er en fordel. Vi ser for oss at du har en bachelor grad innenfor et relevant fag, men personlige egenskaper og erfaring kan veie opp for manglede formell utdanning. Du må beherske engelsk skriftlig og muntlig.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Lager og ekspedisjonsansvarlig - Kingspan VPI

I mer enn 30 år har Vestfold Plastindustri produsert korrosjonsfrie tanker i glassfiberarmert polyester. Vi er i dag ledende i Norden av glassfiberløsninger innen oppbevaring, transport og rensing, og stolte av å tilby våre kunder kvalitet samt bidra med høy teknisk kompetanse. Vi ønsker å være en pålitelig samarbeidspartner der kunder kan dra nytte av vår allsidige produksjon, materialkunnskap og vår erfaring med å tilpasse løsninger til land- og sjøbaserte prosjekter.


I 2018 ble VPI en del av Kingspan Group. Kingspan Group er verdens største produsent av førsteklasses isolasjons- og bygningsløsninger. VPI har etter oppkjøpet styrket sin posisjon i markedet ved å være en del av Kingspans Water & Energy divisjon, og gjennom oppkjøpet har vi fått komplementære produkter og tjenester.  


Lager og ekspedisjonsansvarlig

Stillingen som Lager og ekspedisjonsansvarlig vil inngå i innkjøpsteamet og er en operativ rolle i driften av vårt lager. Du vil ha det daglige ansvaret for tre kollegaer og vil ha en sentral rolle  i koordinering av ordre og materiellplanlegging mellom flere av våre avdelinger. Stillingen er nyopprettet og du vil få ansvaret for å implementere rutiner og systemer for å imøtekomme krav til produktivitet, kvalitet og kundeservice.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Software Engineer - KVH Industries Norway AS

Vi søker en erfaren programvareutvikler som er genuint interessert i teknologi og brenner for å la systemene gjøre jobben for deg! Som programvareutvikler hos KVH vil du være med å utvikle neste generasjon av satellittkommunikasjon-løsninger innenfor KVHs produktportefølje. Du vil være en del av et dynamisk team som benytter "agile" prosjekt- og utviklingsmetoder. Du tar ansvar for å holde deg oppdatert på ny teknologi og beste praksis innen faget og du legger stor vekt på å dele kunnskap med resten av teamet. Hos oss skjer mer og mer av utviklingen i smidige autonome tverrfaglige produktteam. Det er derfor ønskelig at dette er en arbeidsform du har erfaring med og at du kan bidra i utviklingen av kultur og arbeidsform i virksomheten.


ARBEIDSOPPGAVER

Nyutvikling og videreutvikling av applikasjonsporteføljen

Integrasjon mot interne og eksterne systemer


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Construction Engineer - Impresa Pizzarotti & C. S.P.A.

The candidate will be part of our construction team in Norway.

Construction Engineer is responsible for directing and planning the construction project and in conducting inspections, engaging in investigation, overseeing the project, analyzing results and sees that the entire construction process takes place efficiently.

They are at times involved in sketching the plans for bridges, roads, pipelines, dams, rail, roads, utility lines, highways. They are the main key factors for directing a construction task.


Engineer Skills and:

Reporting Skills, Construction, Organization,Excellent knowledge of Microsoft Office package


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Butikkleder - VIC

Som butikkleder er du ansvarlig for daglig drift med klart fokus på å utvikle et sterkt salgsteam og en vinnende kultur. Du brenner for bransjen og har evnen til å få frem det beste hos dine selgere. Vårt mål er at alle våre kunder skal få en positiv handleopplevelse, og vi er stolte over å kunne tilby klær av høy kvalitet. Stillingen rapporterer til Regionleder.  


Ansvar og arbeidsoppgaver:

Overordnet ansvar for resultat, personal, drift og oppnåelse av budsjett

Vareeksponering og gjennomføring av kjedens kampanjer og salgsaktiviteter

Bemanningsplanlegging, kontrakts håndtering, rekruttering og opplæring av nyansatte

Personalutvikling og medarbeideroppfølging

Iverksette tiltak for ytterligere vekst og er ansvarlig for lokal markedsføring


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Sikkerhetstekniker - GECOM AS

Ønsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet selskap i vekst?

Synes du ny teknologi er spennende? Vi utfører nyinstallasjon, service og vedlikehold på et stort antall sikkerhetsinstallasjoner. Vi jobber med flere ledende leverandører innen sikkerhet. Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et solid selskap med lang fartstid? Da kan Gecom være rett arbeidsgiver for deg! 


Som Sikkerhetsteknikker i Gecom får du frihet under ansvar og du vil være vårt ansikt utad. Vi trenger deg som trives best med å være på farten mellom forskjellige kunder, og være med å styre din egen arbeidsdag. Du vil utføre arbeidsoppgaver som innebærer montering av produkter, systemer og løsninger på prosjekt eller serviceoppdrag i Østlandsområdet. Dette innebærer produkter innenfor brannalarm, adgangskontroll, kameraovervåkning, porttelefon og datanettverk. Nødvendig og relevant opplæring vil bli gitt.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Operasjonssykepleier/sykepleier - LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke LHL-sykehuset Vestfold

LHL Sykehuset Vestfold er et privat sykehus som holder til i nyrenoverte lokaler på tidligere Horten Sykehus.

Vi har nå behov for ansettelse av operasjonssykepleier /sykepleier i 100% stilling.

LHL-sykehuset Vestfold behandler pasienter kirurgisk innenfor ortopedi, gynekologi, karkirurgi og gastrokirurgi. Vi har poliklinisk virksomhet i de samme fagene, i tillegg innen for gastromedisin (gastro/koloskopi) og kardiologi. 


I tillegg til arbeid på operasjonsavdeling vil du også ha ansvar for varebestilling, sterilisering av instrumenter og logistikk på operasjonsavdelingen.

Enkelte dager vil du også assistere ved gastro/koloskopiundersøkelser. 


Vi ønsker følgende kvalifikasjoner:

Autorisert sykepleier

Spesialutdanning i operasjon er ønskelig men ikke nødvendig, da opplæring vil bli gitt

Erfaring med gastro/koloskopier er en fordel, men ikke et krav. 

Nøyaktighet, struktur og evne til å ta ansvar er en forutsetning

Faglig dyktighet og fokus på kvalitet

Fleksibilitet

Bidragsyter til et eksisterende særdeles godt arbeidsmiljø

Positiv innstilling og godt humør

Må beherske norsk skriftlig og muntlig


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling her

Tilbake