Sjekk ut alle tur-filmene fra Horten!

Se alle filmene som har blitt laget fra tur-stedene her i Horten

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2021-01-12T09:41:28.0000000Z

Den siste tiden har vi laget noen filmer fra mange av de fine uteområdene som er i Horten. Her er en samling av alle filmene som er laget hittil.Borreparken

Borreparken er et av mange fine turområder vi har her i Horten. Dette er et av stedene med mest historie, noe som setter veldig preg på dette området.


Karljohansvern

Dette stedet er det kanskje mange som kjenner til fra før av, men kanskje ikke som turområde. Her er det fine stier, strender og skogsmiljø rett utenfor sentrum. 


Borrevannet

Borrevannet er en vakker innsjø med en beliggenhet på bare 8 minutter med bil fra Horten sentrum som gir mulighet for turgåing langs vannet, bading, fiske, kanopadling eller bare en hyggelig rotur.


Kyststien i Horten

I Horten har vi en fantastisk kyststi som går langs hele kysten. Her har du mange flotte uteområder som Borreparken og Åsgårdstrand, som man finner langs veien.


Åsgårdstrand

Den vakre lille småbyen Åsgårdstrand er et populært sted for mange å dra på tur. Små koselige kafeer, fine havneområder og trange gater er noe av det som man kan oppleve på dette stedet.

Tilbake