Åsgårdstrand - Småbyidyll rett ved kysten

I Åsgårdstrand er det mange fine muligheter for å ta noen rolige dager.

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-11-10T10:51:25.0000000Z


I første episode av den nye videoserien har vi sjekket ut Åsgårdstrand. Her er det mange flotte muligheter for å tilbringe noen dager i sola. Det som kjennetegner Åsgårdstrand er hvor kunstnerisk og hjemmekoselig hele byen føles, og det er faktisk mulig å besøke det gamle hjemmet til den kjente kunstneren Edvard Munch. Koselige kaféer, trange gater og gamle hus er noe man garantert vil sitte igjen med etter et besøk på dette stedet.


Her er noen av våre tips for deg som skal ta det en tur til Åsgårdstrand:


Grand Hotel Åsgårdstrand


Grand Hotel Åsgårdstrand ligger i Åsgårdstrand, og tilbyr flott utsikt over Oslofjorden. Størstedelen av hotellet har en vakker sjøutsikt og en atmosfære med et karakteristisk sjøtema. Baren og den store utendørsterrassen har en rolig beliggenhet foran havnen som bugner av kulturhistorie.


Sjekk ut mer her: https://unikegrandhotel.no/


Munchs Hus

Munchs hus er et strandhus i Åsgårdstrand i Horten kommune. Munchs hus er kjent som kunstnerhjemmet til maleren Edvard Munch som bodde her i lange perioder. Edvard Munchs ateliér var i et separat hus som han lot oppføre på tomten. Det ble siden revet, men er gjenoppført slik det var.

Foto: Vestfoldmuseene

Sjekk ut mer herhttps://vestfoldmuseene.no/munchs-hus/


Ågårdstrand gjestehavn

Åsgårdstrand gjestehavn er åpent året rundt og har plass til 30 båter. Gjestehavnen har servicebygg med wc og dusj. Drivstoffanlegg, strømtilførsel og gratis stådløst internett får du også på Åsgårdstrand gjestehavn. Her finner du alt du trenger i gåavstand fra havnen. 


Sjekk ut mer her: https://www.hortenhavn.no/fritidsbaat/%C3%A5sgaardstrand-gjestehavn/Åsgårdstrand Seilforening

Åsgårdstrand seilforening tilbyr også en stor gjestehavn, med over 70 båtplasser på havna i Åsgårdstrand. 


Sjekk ut mer her: http://www.seilforeningen.no/

Tilbake