Løvøya - Tretopphytter og gårdsbesøk

Gode muligheter for friluftsopplevelser og gårdsbesøk rett nord for Horten sentrum

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-10-14T10:00:12.0000000Z


I området rundt Løvøya fins det mange muligheter. Noen få minutter unna finner du blant annet Tretopphyttene som ligger langs kysten. Her kan du leie hytte og få en helt utrolig naturopplevelse. Hvis du er glad i gård eller trenger et sted å ha ditt neste event, er det også mange fine muligheter i nærheten. Da har du for eksempel Tufte Gård og Buggegården som kan gi deg en god opplevelse. For tur-interesserte er det turløyper og toppturer som ligger på Løvøya eller i området rundt.


Sjekk ut våre tips her:


Tretopphytter Oslofjord

Tretopphytter Oslofjord ligger på Nordre Vegge utenfor Horten i Vestfold. Hver tretopphytte ligger hundre meter over havet og åtte meter over bakkenivå, trygt forankret i furuer. Tretopphyttene har unik utsikt over Oslofjorden og ligger idyllisk til i trekronene i gammel kulturskog med barlind og misteltein.


Sjekk ut mer her

Buggegården

På Buggegården kan du kombinere gårdsbesøk med teater! Her har de både sommer- og vintershow for både barn og voksne. Borre Brygg holder også til på denne gården.


Sjekk ut mer her

Tufte Gård

Tufte Gård ligger rett utenfor Horten ved Nykirke. Gården er 350 år gammel og det har vært ulik drift i alle disse årene. I dag er det korn og ved, sammen med utleie av lokaler og aktiviteter som skaper inntekter til gården. Mange kjenner nok navnet Tufte etter den olympiske mesteren Olaf Tufte. Konkurranseroeren og hans familie bor på Tufte gård.


Sjekk ut mer her

Løvøya

På Løvøya har du mange fine tur- og campingmuligheter. Her har du blant annet Røverstien og røverhulen for de som har lyst på en gåtur med litt ekstra utsikt. På Løvøya har du også Jesusbukta, som er et fint område bare noen få minutter fra parkeringsplassen.


Sjekk ut mer her


Tilbake