Horten
 

Restaurant Spisesalen

Med utgangspunkt i sesongens beste råvarer levert av lokale- leverandører og produsenter komponerer kjøkkensjefen de lekreste retter inspirert av det norske-, det franske- og det italienske kjøkken.

Adresse: Øvre vei 1, 3183 Horten | Telefon: 33 03 90 60

 

Pizzanini

Pizzanini, Storgt. 33, tel. 33 07 40 00

Pizzarestauranten har i over 30 år serverer alt fra pizza, pasta, salater og småretter. Vi kan tilby stor uteservering og det som trengs for å avholde møter og selskaper for både små og mellomstore grupper. Vi tilbyr også utkjøring.

 

 

Stallen Galleri & Café

Stallen Galleri & Café, Teatergt 2, tel. 33 04 27 93

 

Horten Mikrobryggeri

Horten Mikrobryggeri åpnet høsten 2015 og ligger utmerket til i flotte lokaler midt i Storgata i Horten sentrum. Stedet er lidenskapelig opptatt av øl og ølbrygging og ønsker å tilby alle gjester en unik smaksopplevelse med øl fra eget bryggeri, laget med kjærlighet og kun de beste råvarene. I baren er det opptil åtte ulike typer egenbrygget øl på tapp av gangen, i tillegg til et bredt utvalg flaske øl fra andre håndverksbryggerier. Bryggeriet har også egen vinkjeller. Fra kjøkkenet servers det enkle smakfulle retter der fokuset ligger på kvalitetsråvarer fra lokale produsenter og varer i sesong. Det arrangeres også ølsmakinger med foredrag om øl og ølbrygging.

 

Fishland

Vi vet at våre gjester setter stadig større krav til matopplevelsen - også i hverdagen. Fishland står for kvalitet, service og positive opplevelser - i en avslappet og uformell atmosfære.

Fishland, Tollbugt 1c (Horten gjestehavn), tel. 33 04 88 10

 

Restaurant Rustad

The Restaurant, Jernbanegt. 1, tel. 33 08 33 80

 

Grand Hotel Åsgårdstrand

Grand Hotel Åsgårdstrand, Havnegt.6 d, tel. 33 02 07 40

 

Himalaya Tandori

Indian Restaurant - Himalaya Tandori, Strandpromenaden 9, tel. 33 07 07 11

 

Oscar’s restaurant (Tyrkisk)

Oscar’s restaurant (Tyrkisk), Storgt. 21, tel. 21 39 67 78

 

Marinegården Steak House

Marinen Steak House, Storgt. 29c, tel. 93 28 47 11

 

Pizzabakeren Horten

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 160 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

 

Ra Pizza

Ra pizza, Raveien 311, tel. 33 03 15 95

 

Pizza Dani

For oss er pizzaperfeksjon en deilig, sprø og ekstra luftig pizzabunn. Vi bruker kun ferske og nye pizzabunner for hver eneste pizza

 

Café gul

Cafe gul har flyttet ned til biblioteket midt i byen. Der har vi påsmurt ,kaker og kaffe. Selvfølgelig latter og annet kaffe godt og tea i alle slags smaker.

 

Cafe-M

Nydelig sunn, god mat og herlig kaffe.
Rolig atmosfære og god service.
Åpent mandag-lørdag 10:00-18:00 (torsdag til 20:00)
Adresse: Langgt.2 (Vektergården)

 

Tasty Horten

Gatekjøkken, Falkenstensveien 31, 3189 Horten

 

Mr. Fu Café & Kina Mat

Mr. Fu Café & Kina Mat, Storgt. 48, tel. 33 04 76

 

KNUT

Foreningen Knut ble stiftet 15.5.2017 og holder til i lokalene Knut i Storgata. Foreningen har som formål og skape meningsfulle og inspirerende møteplasser mellom mennesker i alle aldre og med det bidra til at Horten forblir en "dritfin by og bo i".

 

Lace Dancing

Populært utested fra 80-tallet som nå har gjenoppstått.

 

Artilleriverkstedet

Artilleriverkstedet er et nyetablert kreativt miljø for kunst og kulturnæring i nydelige omgivelser på Karljohansvern i Horten.

Les Mer