Falkeredet

Falkeredet

Eksklusive hytter du ikke har sett maken til!

Tretopphyttene ligger hundre meter over havet og åtte meter over bakkenivå, trygt forankret i furuer. Vi har besøkt falkeredet! Se film:Hytter du bare må besøke

Tretopphyttene har unik utsikt over Oslofjorden og ligger idyllisk til i trekronene i gammel kulturskog med barlind og misteltein.

Tretopphytter Oslofjord er veldig lett å finne. De ligger i Horten kommune - en time fra Oslo sentrum, en time fra Skien. 10 minutter fra E 18, Kopstadkrysset.


Se hva annet du kan oppleve i Horten


Tretopphytte Oslofjord har gitt hver tretopphytte navn etter fugler som bygger reir eller oppholder seg i området. Du kan velge mellom Ørneredet, Våkeredet, Ugleredet, Haukeredet og Falkeredet.


Lar du roen senke seg og stillheten slippe til, vil du oppleve nærkontakt med skogsnaturen og de dyr og fugler som bor der. Du er gjest i deres hjem, og de er nysgjerrige på å se hvem du er.


På hemsen kan du ligge og se himmelen og stjernebildene over Oslofjorden gjennom de store takvinduene.


Alle tretopphyttene til Tretopphytter Oslofjord er vinterisolerte, vedfyrte og har bad og en kjøkkenkrok med komfyr og kjøleskap. De er utstyrt med alt du trenger for en behagelig opplevelse oppe i trærne – midt i naturen – gjennom hele året.


Bestill opphold i dag!

https://tretopphytter-oslofjord.no/

https://tretopphytter-oslofjord.no/
https://tretopphytter-oslofjord.no/


Tilbake