fb script

Studer i Horten

Som student på USN får du en fantastisk mulighet til å knytte kontakter i arbeidslivet – og kanskje venner for livet?

Sosialt, spennende og tett på næringslivet.

Horten er en kunnskapsby som tiltrekker seg smarte hoder fra hele verden. Som student her har du mange muligheter. Næringslivet i byen og Universitet i Sørøst-Norge samarbeider tett og har stor nytte av hverandre.

Studenter Techies

Hvorfor studere i Horten?

Alle studier er tett knyttet mot arbeidslivet, sånn at du ikke bare får en jobb som passer akkurat deg, men som også passer samfunnet. Så du faktisk får brukt kunnskapen din. 

Som student hos USN er du sikret en forskningsbasert undervisning. Det vil si at undervisningen på universitetsnivå er basert på det fremste innenfor forskning og fagfeltet. Universitetsutdanningen tar utgangspunkt i aktuell og ny kunnskap. 

 

STUDERE Volleyball

Aktivt campusliv

Universitet ligger mellom Horten og Tønsberg og selv om tilbudene i byene er bra, trenger du ikke nødvendigvis dra så langt for å leve et aktivt studentliv. På campus Vestfold finner du fotballbaner, volleyballbaner, idrettshaller og eget treningssenter.

Det er sosialt å studere her. Veldig mange av studentene bor like ved campus, så her er det liv og røre nesten hele døgnet. At så mange er samlet på én plass gjør det enkelt å finne på noe med medstudenter, for eksempel lese sammen på biblioteket, henge på en av kafeene, eller arrangere fest.

Bli kjent med studentbyen vår

Universitetet i sørøst-Norge er Norges fjerde største universitet med over 18.000 studenter og rundt 1.600 ansatte.
Student Smiler

Universitetet i Sør-Øst Norge

Tett på flere av Vestfolds historiske vikinggraver finner du en høyst levende og moderne campus, kjent for sitt inkluderende studentmiljø. Her har vi studier som fører til jobb som skipsoffiser, lærer, barnehagelærer, sykepleier, økonom eller ingeniør. Du kan også studere IT, historie, sosiologi, idrett, ernæring, språk, musikk og maritime fag

GET Academy – Norges råeste IT-utdanning!

GET Academy – Norges råeste IT-utdanning!

GET Academy er en IT-skole som utdanner unge voksne med sterk interesse for det digitale til å bli IT-utviklere. Skolen vektlegger innsats og vilje til forbedring så vel så mye som faglig progresjon. Vi har derfor ingen formelle opptakskrav eller eksamener. Undervisningen er fulltid, digital og hver student får personlig og tett oppfølging. 

Studiestart er hver august og januar. 

For mer informasjon kontakt studieveileder Anita Endresen Rowe

anita@getacademy.no eller på telefon 936 23930 

RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen har ansvar for opplæring og videreutdanning av frivillige og fast ansatte mannskaper på Redningsselskapets rundt 50 redningsskøyter, både lokalt på skolesenteret og gjennom et mobilt opplæringskonsept som dekker hele den norske kysten.

Rakel

Ring en Hortenser

Rakel er en skikkelig Nordnorsk Hortenser. Hun har jobbet mange år på USN og er klar for å hjelpe deg om det er noe du lurer på.