Vektergarden.no

Vektergarden.no

Tre spennende byggeprosjekter i Horten

Horten er en hyggelig havneby med cirka 27 000 innbyggere og har mye å by på, både av maritim historie og moderne byliv. Her er noen fantastiske bolig alternativer som kommer til Horten i nær fremtid. Ta en titt og bli både fasinert og inspirert! 


Innbydende omgivelser der folk trives

På Sletterødåsen blir det frodige, grønne fellesarealer med plener, busker og beplantning, lekeplasser og sittebenker. Det blir også opparbeidet en akebakke der barn i alle aldre kan søke fart og spenning sammen. I Horten by kan du besøke den gamle orlogsstasjonen og skipsverftet på Karljohansvern med Marinemuseet og Preus museum, det nasjonale fotomuseet, eller du kan se på båtlivet i havna. Det er også viktig å få frem at Horten har et sjarmerende handelssentrum med gågater og torg, hyggelige kafeer og aktivt uteliv.


Leilighetene i 1. etasje har egen terrasse utenfor stua og en liten hageflekk. Leilighetene i 2. etasje og eneboligene har skjermet veranda utenfor stua og store, flotte takterrasser med godt utsyn og masse boltreplass. Her kan du anlegge kjøkkenhagen du har drømt om eller din egen private utendørs avslappingslounge. Frodig og bugnende eller rent og enkelt? Du bestemmer! Eneboligene har også litt hage – akkurat passe stor for trivsel, men liten nok til at det ikke blir et stressmoment.


Se flere bilder og les mer om Sletterødåsen sitt prosjekt.
Resultatet vil bli moderne og klassisk.


Golftunet er et gjennomtenkt og flott boligprosjekt med fire bygg, i idylliske omgivelser ved Sem hovedgård og Borre golfbane. Byggene ligger sydvestvendt og har alle en deilig uteplass - markterrasse, balkong eller terrasse. Tilpasningen til omgivelsene har vært viktig i planleggingen, og resultatet vil bli moderne og klassisk. En perfekt kombinasjon av nåtidens komfort og tidlige tiders silhuett. Stedet og byggene appellerer til alle aldersgrupper og livsfaser. Leilighetene leveres innflyttingsklare med stilig kjøkken-, bad- og garderobeinnredning fra Crown Imperial. Det blir mulighet for tilvalg og individuelle tilpasninger i samråd med de enkelte fagområder, avhengig av hvor i byggeprosessen kjøp blir inngått.


Se flere bilder og les mer om Golftunet sitt prosjekt.
Her blir det bra for barna å vokse opp

Viulsrødåsen skal bygges ut med ca. 100 boenheter. Utbyggingen er allerede godt i gang og boligfeltet får variert bebyggelse med eneboliger, prosjekteneboliger, rekkehus og leiligheter.  Her vil du bo i nær kontakt med naturen og kan dyrke friluftslivet rett utenfor stuedøra. Barnehage er under planlegging i boligfeltet og Horten sentrum ligger ca. 10 minutters kjøring unna. På Viulsrødåsen får barna et trygt og godt oppvekstmiljø med masse tumleplass. Her kan du slippe barna fri og nyte livet. Eneboligene er nøkkelferdige, som betyr at du kan flytte rett inn. 


Del 2 vil bestå av 13 familievennlige eneboliger. Hustypene har moderne arkitektur, store vindusflater og en smart planløsning, som bidrar til lys, luft og trivsel. I Viulsrødåsen får du eneboliger som er designet med tanke på moderne familieliv. Romslig og moderne kjøkken og åpne, luftige stuer og solrike uteplasser.


Se flere bilder og les mer om Viulsrødåsen sitt prosjekt.Dette er noen få av mange byggeprosjekter som er i gang i Horten! Det er mye spennende på gang og stadig noe nytt som bygges i byen vår. Det skal ikke mangle på noe. Horten vil i nær fremtid ha mange fotte botilbud i de flotteste omgivelser på flere forskjellige områder, du vil alltid finne noe som passer for deg. Dette er noen av de prosjektene som allerede er satt i gang, og vil stå splitter nytt og ferdig i nær fremtid. Ta en titt og spre dette videre til noen du kjenner, eller er dette kanskje noe for deg.


Se alt av byggeprosjekter i Horten kommune, hold deg oppdatert til en hver tid og se hvilke andre botilbud vi har i Horten.


Tilbake