Ser du etter et sted å bo i Horten?

Byen preges av vakre friområder som umiddelbart gir lave skuldre. Kyststien er fantastisk og kan nytes gjennom årstidene. Handelssentrumet har gågate, en rekke koselige kafeer, flere spisesteder og et levende uteliv er noe av det Horten har å by på.


I Storgaten skal det bygges 14 nye leiligheter med solrike balkonger og utsikt til havnen

Ny, delikat og innholdsrik 4-roms andelsleilighet med flott beliggenhet i prosjektets nest øverste etasje. Leiligheten ligger som ende og har flott utsikt. I Storgaten 47-49 skal det bygges 14 nye leiligheter med solrike balkonger og utsikt til havnen. Romslige 4-roms leiligheter fra 2. til 5. etg. med mulighet for leie av garasjeplass i kjeller.


Livet i Storgaten tett på

Sentrumsgården blir et spennende botilbud i hjertet av Horten, og det er enda ikke for sent å sikre seg en av leilighetene. Dette blir boliger utenom det vanlige; store, lyse og gjennomgående leiligheter, som skaper et liv med spennende impulser og synsinntrykk på alle kanter. På forsiden får du livet i Storgaten, fra balkongen din kan du se hvordan byen forandrer seg i løpet av døgnet og gjennom årstidene.


Se flere bilder og les mer om Storgaten 47-49 sitt prosjekt.


Delikate leiligheter med beliggenheten i hjertet av Horten

Prosjektet ligger rett ved Rådhuset og alt av byens servicetilbud. Skulle man sette merkelapper på Horten vil du få et mangfold av de sjeldne. Trivsel, lave skuldre, teknologi, innovasjon, lukten av sjø, knutepunkt, stemning, kultur, sjarmen - alle beskrivende stikkord. Området har urban bysjarm, nærhet til alt man trenger i hverdagen og kort vei til skoler, barnehage, rekreasjonsområder og god offentlig kommunikasjon.


Det er tidligere bygget og solgt tre boligtrinn

Vekterkvartalet Trinn 4 er det siste boligtrinnet som skal bygges i Vekterkvartalet i Horten sentrum. Det er tidligere bygget og solgt tre boligtrinn med til sammen 50 leiligheter i det samme kvartalet. Midt i hjertet av Horten sentrum finner du Vektergården Trinn 4 som utgjør 44 prosjekterte selveierleiligheter fra ca. 27 kvm - 121 kvm med høy standard og funksjonell planløsning. Bygget har heis, parkeringshus og en rekke butikker.


Se flere bilder og ler mer om Vektergården sitt prosjekt.


Velkommen til Steinsnesbukta helt nede i sjøkanten

Med en gang man kommer til området, skjønner man at dette er et helt spesielt sted å bo. Rett utenfor døren har man et eldorado av fasiliteter som strender, båthavner, kyststi, parkmessige utomhusarealer og ikke minst herlige turstier både sydover og nordover langs sjøen. Leilighetene er nyoppført og innflyttingsklar og venter nå på sin første eier. Det er friskt og rent i alle kroker - leilighetene er nettopp ferdigstillet og du kan bli den første som flytter inn i disse delikate og lyse leilighetene nede ved sjøen.


Lyst og moderne

Leilighetene har noe forskjellige terrasse- og hageløsninger, så her vil en garantert finne noe som passer for ens ønsker. Det er også forskjellige planløsning på leilighetene som selges, samt. det kan velges mellom 1. etasje og 2. etasje. Det alle leilighetene har til felles, er at det er lyst, moderne og med masse naturlig lys og vinduer.


Se flere bilder og ler mer om Steinsnesbukta sitt prosjekt.

Mye spennende på gang

Dette er noen få av mange byggeprosjekter som er i gang i Horten! Det er mye spennende på gang og stadig noe nytt som bygges i byen vår. Horten vil i nær fremtid ha mange fotte botilbud i de flotteste omgivelser på flere forskjellige områder, du vil alltid finne noe som passer for deg. Se også alt av byggeprosjekter i Horten kommune, hold deg oppdatert til en hver tid og se hvilke andre botilbud. God sommer!


Tilbake