Foto: Ellen Johannessen

Foto: Ellen Johannessen

Horten restaurant vant førsteplass i Vesfold

Det kan ikke være noen tilfeldighet at Himalaya Tandori Restaurant får gode anmeldelser fra kunder på nettstedet Tripadvisor. For femte året på rad har de funnet en plass i toppen.


Himalaya Tandori Indian Restaurant

For 5 året på rad vinner den Indiske restauranten i Horten sin førsteplass igjen. Fantastiske anmeldelser, god mat, service og et stort utvalg er noe som merker Himalaya mer enn andre. Ta deg en tur og finn ut selv hvorfor de topper listen år etter år.


Familien er begeistret for nok et bevis på at kundene liker det familien jobber hardt for hver dag, og at suksessen ikke tar slutt i år heller. Menyen er varierende og gir den ekte indiske smaken flere elsker. Ta en titt på hva restauranten har å tilby på deres hjemmeside.
Fortreffelighetsbevis

"Gratulerer! Vi har gleden av å tildele et fortreffelighetsbevis for 2019. Denne anerkjennelsen skiller din forretning fra konkurrentene, og gir kundene enda flere grunner til å velde deg." - er noe som blir skrevet i fortreffelighetsbeviset som er tildelt Himalaya Tandori Indian Restaurant i Horten. Men det er ikke bare å tillate seg å hvile på suksessen. Plasseringen forplikter med at det kommer flere matkjennere fra hele østlandet til Horten, med forventninger.


SE OGSÅ: De 10 beste restaurantene i Horten 


Flere anbefalte restauranter i Horten

Det er sommer, sol og ferietid. Mange bruker litt ekstra med penger og tid på å spise godt, og flere frekventerer restauranter på ferieturer eller i en by i nærheten. I forbindelse med valg av spisested er det mange som gjør research i forkant, og sjekker anmeldelser av restauranter på Tripadvisor eller i lokalaviser. Se flere av de anbefalte spisestedene her.

 Tilbake