#Hortenlove

#Hortenlove

Hva er #HORTENLOVE?

For noen er fortsatt #HortenLove et ukjent og mystisk konsept, så her har du forklaringen!
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-03-04T13:44:13.0000000Z

 #HortenLove har tre store mål:

 

  • Skape stolte innbyggere.
  • Gjøre kommunen enda mer attraktiv for nye innbyggere, studenter, arbeidsplasser og turister
  • Bidra til en levende kommune.

 

For å nå målene har vi tatt i bruk Facebook, Instagram og laget en egen hjemmeside. Et prosjekt som løfter fram de gode historiene. I tillegg skal dette gi innbyggere og besøkende en oversikt over alt som skjer her i form av en kalender, torget med oversikt over handelen og tilbud, og være en foretrukket guide til attraksjoner.

 

Alle som ønsker det kan bidra med sin historie og sin kjærlighet til kommunen i form av et bilde, en tekst eller film. Ditt bidrag er helt avgjørende for å skape et inspirerende innhold som kan gjøre oss alle stolte og tiltrekke nye innbyggere, studenter, og turister samt skape grunnlag for nye arbeidsplasser.

  

Hva vi mener er attraktivt i Horten kan være så mangt, og det er kanskje det aller fineste ved det hele. At #HortenLove er det DU vil det skal være. For noen er #HortenLove den magiske naturen, for andre er det et spennende næringsliv. Det handler om hva du er stolt av! I tillegg er #HortenLove en markedsføringskanal mot innflyttere, studenter, turister og næringsliv.  


Arbeidet med #HortenLove styres av HortenLove-foreningen som består av gode, kreative krefter i Horten kommune og Horten næringsforum. Innholdet blir i år 2019 produsert av markedsbyrået DAY4.

 

Bli med å skape verdens beste kommune og send inn dine #HortenLove innspill på hva DU mener Horten bør være stolte av! 

 

Se årsrapport fra 2018 ⟶

 


Tilbake