til top

Horten er til å spise opp!

Horten er til å spise opp!

Horten er en forholdsvis liten by, men det betyr ikke at vi ikke har et godt utvalg av gode spisesteder. Og nei da. Her er det bare å ta for seg. Bit for bit. Matopplevelsene finnes overalt og kommer med smaker fra store deler av verden. Indisk, kinesisk, italiensk, vietnamesisk, tyrkisk. Kjenner du at du får lyst på ekte italiensk pizza bakt i stenovn? Eller kanskje thaimat fra en foodtruck? Eller nei, kanskje sushi, stekte nudler, mouzzaka, Røye? Indrefilet? Horten har alt du måtte drømme om.

 

Matopplevelser for enhver smak

Horten er det perfekte stedet for deg med mat-schizofreni. Her har vi nemlig det meste, fra burger i handa til et skikkelig gourmetmåltid eller litt afternoon tea. Og så har du alle spisestedene mellom der da. Fra forskjellige steder i verden. Fine restauranter med hyggelige drivere og ansatte noe som setter en ekstra positiv spiss på matopplevelsen. Steder du besøker igjen. Og igjen.

 

Matopplevelser uansett anledning

I Horten finner du spisesteder for alle anledninger. Ut med familien? Da har vi barnevennlige steder, noen til og med med egne lekerom. Det kan være redningen for både liten og stor.

Hva med en digg burger og en øl med kollegaer etter jobb eller kanskje en romantisk date med kjæresten. Uansett hva slags planer du har, skal du bli mett.

 

Mat på farten

Mange kan kjenne litt på tidsklemma noen ganger. Andre ganger trenger man bare at maten er ferdig fiksa. Horten har et rikt utvalg av restauranter som tilbyr take away, og det er noe for enhver smak. Vi har en fin blanding av store kjederestauranter og enkeltstående restauranter, som alle tilbyr god mat av god kvalitet. Har du testet Himalaya Tandoori eller Himalaya GO? Det er jo litt stas at vi har Norges raskeste take away, med skikkelig kvalitetsmat som også er laget av roboter på et kjøkken her i Horten?

 

Matsafari i Horten

Vi har faktisk et så variert utvalg i restauranter og spisesteder i Horten, at du kan dra på din egen lille matsafari om du ønsker det. Prøv lunsj et sted du aldri har vært, og som kanskje tilbyr mat eller smaksopplevelser du aldri har prøvd før. Eller om det er for risky, ta en annen rett fra menyen på favorittstedet ditt, og få en ny favorittrett? Hva med en bubble tea på veien til neste sted? Spis middagen ute eller ta den med hjem, og ta kanskje en ekstra stor porsjon - så har du middag dagen etter også. 

 

På brygga - i havna - i sentrum - mulighetene er mange!

Vil du sitte ute om sommeren, er det svært mange som har en skikkelig trivelig uteservering. Ønsker du å sitte på en restaurant og nyte maten med bølgeskvulp, er det muligheter nede i Horten havn og Horten Brygge. Vil du heller kjenne pulsen på byen har du flere store og små spisesteder i sentrum som kan gi deg akkurat det du er på jakt etter. Her blir sommerkveldene lange, og minnene mange.

 

Håper du fant denne informasjonen matnyttig ;) Bon appétit!