til top

Visste du at vi har tretopphytter i Horten?

Visste du at vi har tretopphytter i Horten?

Er du hjemmekjær, men likevel har lyst til å finne på noe litt utenom det vanlige? Da kan en natt i tretoppene i Vestfold være akkurat det du er på jakt etter. På Nykirke finner du fem ulike tretopphytter, som passer alle anledninger.

 

Overnatting i tretopphytter - magisk for store og små

Vi er heldige som har så mye fin natur og kyst rett utenfor døren. Skogen byr på mange opplevelser hele året, og har du barn eller ungdom i hus kan dette være midt i blinken om man ønsker å finne på noe annerledes. 

Naturbingo eller rebusløp med endestasjon på tretopphytta? Eller vil dere ta sykkelen? Eller bilen? Alt er mulig! Mat på bål eller grill, eller innendørs om været ikke ble helt som dere hadde tenkt. Brettspill, kortspill eller mimeleken - og masse kos - sammen. 

 

Tretopphytter med utsikt over Oslofjorden

Kun en kort kjøretur fra sentrum, finner du flere ulike tretopphytter som drives av Tretopphytter Oslofjord. De ligger 8-10 meter over bakken, og alle har utsikt mot Oslofjorden. Alle hyttene har plass til inntil 7 personer, og på to av hyttene kan dere også ta med husdyr om ønskelig. Se nettsiden deres for mer informasjon og booking.

 

Glamping i Vestfold? Klart det!

Ikke så fan av soveposer og liggeunderlag? Null stress! Her er det senger, så glampingen er ivaretatt. Du kan ta med soveposen om du vil, altså.

Hva med en skattejakt med hodelykt om kvelden, eller bare nyte deilige sommerkvelder på verandaen?

Nyt kaffen og frokosten i tretoppene med utsikt over Løvøya, Horten og resten av Oslofjorden. Kanskje får dere besøk av noen sultne og nysgjerrige ekorn? Eller noen andre spennende dyr? Mulighetene og opplevelsene er nesten uendelige, og det er bare fantasien som setter grenser for hva dere kan oppleve og få til sammen. Tretopphyttene er der, hele året.

 

Lag maten selv, eller bestill take away

Om du eller noen i familien er gode på kjøkkenet, kan jo et deilig måltid i tretopphytta bli magisk. Skogen byr på flere delikatesser, og er dere heldige kan dere finne både sopp og bær som kan gjøre måltidet komplett! Lapper med hjemmelaget blåbærsyltetøy? Rørte tyttebær? Pizza med kantarell? Mulighetene er mange!

Er du typen som vil ha maten servert? Ja, da er det jo ikke langt til nærmeste take away, som gjør det enkelt for deg. Det er jo liksom litt av fordelen med Horten – alt er kun en kort kjøretur unna. 

 

Tips til opplevelser i nærheten av tretopphyttene

Ønsker du å lage en minnerik dag for store og små, kan det være fint med litt flere opplevelser. Tretopphyttene ligger jo ganske sentralt, så her er mulighetene mange. Hva med en konsert, kino eller teater før overnattingen? Eller hva med en tur til Midgard vikingsenter eller Buggegården med dyr og teater for de minste? Eller et bad i Borrevannet? 

På vinterstid blir det kjørt opp skiløyper, og de aller fleste aktivitetene er åpent hele året.