Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-10-26T15:00:01.0000000Z

Navn:

Mette Rosenvinge Kolderup 

Kallenavn:

Mettemor eller Metteflette 😉

Alder:

Nå har jeg sagt 45 år i ett år snart og løyet FEIL vei med alderen min. Fyller fakta 45 år bare om noen dager 😉

Sivilstatus:

Singel. Young (ref spørsmål om alder over, haha!), free and single.

Hobby / interesser:

Elsker å være ute og kose meg i naturen med min lille gutt. Pleide å være ihuga Telemarker før jeg ble mor og gleder meg som et barn til snøen kommer hvert år. Veldig glad i å stå på ski. Lett, lekent og herlig Telemark vel og merke. Det er beste medisin for kropp og sjel. Ingenting som senker høye kontorskuldre som det! Ellers er det på en femårings premisser: fiske, båt, spikke, telte, grille bål...😉

Yrke:

Daglig leder i Horten Næringsforum

Hvis du måtte bytte navn, hva ville du hete?

Er i grunnen fornøyd med navnet egentlig. Det betyr «stridsmøy» vet jeg. Huff, kanskje ikke så fornøyd med det alikevel.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?

Å kunne se hva folk tenker kanskje? Å kunne forutse litt frem i tid hva som skjer? Tja, være resistent mot all sykdom...nei, nå ble det mye å ønske seg. Haha!

Hva tar du på deg først når du kler på deg?

Morgenkåpe. Surrer rundt i den og koser oss med å ha god tid og god frokost hver dag. Alltid. God start på dagen for stor og liten – gjør dagen bra!

Hvilken solfaktor bruker du?

30+ og 50+ på nesa. Bodde fem år i Australia og fikk min dose sol på kroppen da. Var litt sløvere med den slags da dessverre.

Er du A eller B- menneske?

A. Helt klart irriterende A menneske. Ingenting er som en god morgen.

Hva er det første du sa i dag?

God morgen min lille elskling 😊

Hvor er det fineste stedet i Horten?

Hvor skal jeg begynne!? Horten er så i positiv utvikling og har så mange dyktige folk i seg som brenner for kommunen sin. Etter 17 år borte fra hjembyen min er det veldig godt å komme tilbake til herlige Horten og møte nettopp en utvikling som det vi har nå. Det er uten tvil en solid bølge med positivitet over kommunen og jeg elsker det! MEN hvor det er flottest? Tja, vi har ærverdige Åsgårdstrand, kyststien til Borrehaugene, via RS Noatun, til Rørestrand og Steinsnes...ja og videre bortover til Havna vår som blir enda flottere i tiden som kommer.  Parken har blitt en perle...Nye smarthus Videregående skolen ser ut til å bli super – før vi kommer oss over brua til vakre KJV, som vi fakta bor på. Der bor vi i et lite bryggerhus ved kirken og der har både lillemann og jeg det finfint. OG denne uken er det til og med ekstra kort til jobb for min del også. Artilleriverkstedet like ved er nemlig stedet for årets Made In Horten messe som gikk av stabelen i går. Nei, så KJV er det flotteste stedet – for meg. Både denne uken og resten av året 😉.

Tilbake