Foreninger i Horten med gode tilbud!

Ut i frisk luft? Visste du at det finnes et jakt og fiskelag i Horten? Eller at det finnes svømmeklubb? Er du glad i Turn? Se et knippe fritidstilbud som finnes i Horten!Borre Jeger og Fiskelag (JFL)

Borre Jeger og Fiskerlag er underlagt NJFF (Norges Jeger og Fiskerforbund). Foreningen består av ca. 270 medlemmer som holder til på Borre/Horten, i Vestfold. Her arbeides det med å ivareta våre medlemmers interesser for gode jakt og fiskemuligheter i vårt nærområde. På deres nettsider vil du finne informasjon, aktiviteter og inspirasjon.Flere unge kvinner drar på jakt, mens færre unge menn jakter. Overvekten av mannlige jegere er imidlertid fortsatt stor, men det imponeres med stadig større vekst av påmeldte kvinner i foreningen over hele landet. Foreningen er for store og små, hvor det er mulighet for bla. jegerprøven. Nå kan du også prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt, det er tilbud til alle!


Fiskesommerarrangement


Denne sommeren ble det bla. arrangert et fiskesommerarrangement for familier, barn og ungdom. Barn under 12 år kunne delta i følge med voksne, hvor det ble opplyst om å ta med redningsvester fordi det ble muligheter for å låne båter. Der kunne de som ville prøve seg på bla. fisking og lære nye tips og triks. Det ble fyrt bål og det ble servert både pølser og brus til deltagerne. Tilbakemeldingene var positive fra deltakere og ansvarlige! 


HjemmesideHorten svømmeklubb

Svømming er en av de eldste idrettsgrener som vi kjenner til. Å kunne svømme er en grunnleggende ferdighet som alle mennesker MÅ kunne. Det kan redde ditt og andres liv. Horten svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger, barn og unge skal oppleve at det tilbys et trygt og godt miljø. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge.
Svømming er teknisk sett i hovedsak en individuell sport, der formålet er å bevege seg over ulike distanser i vann på kortest mulig tid. Det er flere ulike teknikker som kan nyttes i konkurranser, og konkurransesvømming er regulert i et internasjonalt regelverk bestemt av FINA. Svømming er først og fremst en utholdenhetsidrett, men hastigheten avhenger også av styrke i armer og bein, smidighet og koordinasjon.


Hjemmeside


Horten Turnforening

Velkommen til Horten Turnforening, Hortens eldste forening! Turnforeningen har i dag mange gode tilbud til unge og eldre mennesker i Horten. Vi har over 15 forskjellige treningstilbud for store og små og partier som passer for alle aldre. Her er det bare å finne det som passer for akkurat deg. Ta på treningstøy og kom å prøv? De 2 første gangene er uforpliktende prøvetimer og forhåpentligvis vil du elske dette og bli en del av foreningen. 

 

Forbindelsen mellom kunst og sport

Fysisk trening er viktig og Turn er en fantastisk idrett for alle. Det er det beste grunnlaget enhver idrettsutøver kan få. Samtidig er det spennende og utfordrende for de som ønsker å trene mer og utvikle seg selv. For å bli topputøver i turn må du ha talent, men 99 % er hardt arbeid.

Turn er en av de idrettsgrener som i sum gir best trenings-verdi i forhold til styrke, bevegelighet, spenst og koordinasjon. 
Å være aktiv i turn bringer også med seg store fordeler ved utøvelse av andre idretter. Dette er en utrolig varierende og spennende sport.


hjemmeside
Er det flere foreninger som kanskje kan friste eller intresserer deg? Se enda flere tilbud av klubber og foreninger vi har i Horten her.


Tilbake