Dette skjer i Horten til helgen

En helg med flere spennende arrangementer i vente! Ta med deg familien på loppemarked eller en frikveld for å høre Ingvard Wilhelmsen sitt foredrag? For ungdommen er det festkonsert på Horten VGS og sist men ikke minst kommer Nordic Tenors til Bakkenteigen med et forrykende show med humoristisk vri.


Ingvard Wilhelmsen - "Livet er et usikkert prosjekt"


Foredraget "Livet er et usikkert prosjekt" er et fantastisk foredrag. Ingvard Wilhelmsen er en av Norges beste foredragsholdere. Han mener at det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitet i Bergen, spesialist i indremedisin og psykiatri. Han mener at det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Han vil ta opp våre holdninger til fortiden og fremtiden, grubling og bekymring, risiko og usikkerhet. Du kan vente deg et motiverende og morsomt foredrag for enkeltmennesket på hjemmebane eller i arbeidslivet.
Bestill billetter


Nordic Tenors - Viva La Musica

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. «Viva la Musica» er et spansk uttrykk og betyr «lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr.Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim!


Kjøp billetter


De unges festkonsert

I anledning årets Midgardkonkurranse har Marinemusikken gleden av å invitere tre tidligere prisvinnere til "De unges festkonsert!" Midgardkonkurransen arrangeres for åttende gang i år, og er en konkurranse for unge musikere fra hele Norge i alderen 8 til 25 år. I den anledning har Marinemusikken gleden av å invitere til festkonsert med tre tidligere prisvinnere som solister. Konserten finner sted i de nye flotte lokalene til Horten videregående skole.

Sopranen Viktoria Joner, fiolinisten Victoria Lewis og cellisten Birgitta Oftestad er kveldens solister, som man får høre i samspill med Marinemusikken. På programmet for øvrig står blant annet utdrag fra Felix Mendelssohns "En midtsommernattsdrøm" og nyere musikk skrevet av den norske komponisten Ørjan Matre. Kveldens dirigent er fagdirektør Bjarte Engeset.


Kjøp billetterSe hele kalenderen og hva som skjer i Horten til enhver tid på Hortenlove sin nettside.

Tilbake
Hva skjer ?