Restaurant Baltzer

En restaurant med over 200 år lang historie

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-02-26T09:49:39.0000000Z

Restaurant Baltzer ligger flott til ved Horten gjestehavn og kan leies til lukkede selskaper, teambuilding, kokkekamp og mer. Her kan du nyte en bedre middag i en behagelig atmosfære. Baltzer Restaurant har fått navnet sitt fra Baltzer Rustad som drev gjestegiveri og fergetrafikk mellom Horten og Moss på begynnelsen av 1800-tallet. Sommerdelen av Baltzer Restaurant står på eksakt samme sted som stabburet gjorde i gamle dager, og rett bak denne står Gjestegiveret som Baltzer drev i sine dager; Victoria Hotell. I loungen i 2. etasje med utsikt over kaiområdet, serveres en egen loungemeny i restaurantens åpningstider.


Kontaktinfo:

Jernbanegata 1, 3187 Horten

Tlf: +47 33 08 33 80 

Besøk Restaurant Baltzer sin egen nettside


Tilbake
Hva skjer ?