Rørestrand - Sydenstrender og beachbar

På Rørestrand kan du virkelig kjenne på sydenfølelsen. 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-08-03T12:06:24.0000000Z

Er du ute etter en litt utenom det vanlige strand-dag? Da ville jeg tatt en tur til Rørestrand, her kan du sette deg i en bambusstol og ta deg en shave ice på stranda. I området er det også fine campingmuligheter for familier som er på tur. Rett rundt hjørnet finner du blant annet RS Noatun, som kan gi deg fantastisk restaurant opplevelse rett ved sjøen. Bare noen få minutter unna finner du også Borre Golfbane og Horten Natursenter, for de som ville ønske seg det. 


Sjekk ut våre tips her:RS Noatun

Enten du er på kurs eller konferanse, feirer en av livets store dager, eller kommer vandrende på kyststien: Restaurant Njord byr på lokal mat fra jord og fjord, kortreiste gleder fra Oslofjorden og Vestfolds jorder og skoger. Vi ønsker at mat skal være en sentral del av opplevelsen for alle som besøker RS Noatun. Velkommen til bords!


Sjekk ut mer her

Rørestrand Beachbar

Beachbaren åpner for sesongen en helg i mai (avhengig av været) og stenger ved skolestart (avhengig av været).Beachbaren er åpen fra kl. 12-19 hver dag (hvis det er brukbart vær, og nok folk). Dersom det er en flott sommerkveld og mye folk utvides åpningstiden. Er det regn og/eller sterk vind holder vi stengt.


Sjekk ut mer her

Rørestrand Camping

Rørestrand Camping er en familievennlig campingplass i naturskjønne omgivelser nær skog, strand, seilerhavn og mange severdigheter.

Campingplassen ligger sentralt ca 1,5 km syd for Horten sentrum i Vestfold Fylke og er et ideelt feriested for familier.

Vi tilbyr utleiehytter, døgnplass for bobiler og telt. Alle plassene har tilgang til strøm.


Sjekk ut mer her

Borre Golfbane

Borre Golfbane er en 18 hulls mesterskapsbane beliggende i naturskjønne omgivelser ved Borrevannet i Horten. Banen er designet av Tommy Nordström, og åpnet i 1990. Borre er en ganske åpen park- og skogsbane som er kjent for sine mange platågreener.

Norske første profesjonelle turnering, Karsten Ping Norwegian Open, ble arrangert på Borre i 1994, og var en del av European Challenge Tour. Ping`s grunnlegger, 83 år gamle Karsten Solheim, var selv tilstede på turneringen. Borre har arrangert en rekke nasjonale, og internasjonale amatørmesterskap, og flere profesjonelle turneringer.


Sjekk ut mer her

Horten Natursenter

Undervisning i praksis med hele klassen? Besøk Horten natursenter. Vi tilbyr aktive spennende feltkurs for alle klassetrinn fra grunnskole til høyskole.Her kan du kombinere fysikk, biologi, kjemi, kroppsøving og mange flere fag.Tilbudet er gratis for alle elever i grunnskolen i Horten og alle videregående skoler i Vestfold.


Sjekk ut mer her

Tilbake