til top

Horten er et fint sted å vokse opp

Horten er et fint sted å vokse opp

I all beskjedenhet mener vi at Horten er verdens beste plass. Sånn heeelt objektivt sett selvfølgelig. Horten har det meste. Hele året. Vi er heldige som har et så godt og variert tilbud til barn og unge i Horten. Det er korte avstander til alt, det er et godt kollektiv-tilbud og det finnes noe for enhver smak.

 

Hva skjer i Horten for barn?

Det finnes et skikkelig bra aktivitetstilbud for barn i Horten. Det meste innen sport og idrett har egne lag og klubber i kommunen, og vi kan stolt si at noen av landets største idrettsprofiler kommer fra Horten. Horten kommune område oppvekst har et godt fokus på barn og aktiviteter som er egnet for barn i kommunen. Idrettslag og kulturskole følges tett opp, og samarbeidet med kommunen har gitt gode resultater. Se mer på kommunens egne nettsider her: (https://www.horten.kommune.no/kommunalomrader/oppvekst/)

 

Hva skjer i Horten for ungdom?

På lik linje med aktivitetstilbud for barn, finnes det også et svært godt tilbud til ungdom. I tillegg til idrettslag, kulturskole, teater, korps og svømming, har vi også Kulturhuset 37 som arrangerer egne aktiviteter for unge i Horten. De arrangerer også en egen festival som heter Trettisjufestivalen, hvor kjente artister lager liv og røre for ungdommen i Horten. Les mer om festivaler i Horten her

 

Hva skjer i Horten for voksne?

Horten har alt du måtte ønske og drømmer om. Her kan du utforske skog og natur i tretopphytte eller til fots. Du kan nyte late dager i parken eller ved sjøen. Du kan gå på en historisk vandring i Karljohansvern, på Borrehaugene eller Åsgårdstrand. Du kan nyte en pils, et godt måltid eller en konsert på en av mange scener eller festivaler som holdes i byen. Du kan ta med barna på kino eller teater, en god venn på kafé eller på treningssenter. Horten har det meste. 

 

Hva skjer i Horten for de godt voksne?

Horten er et godt sted å være hele livet gjennom. Her er det enkelt å holde kontakten med venner og familie, det er gode servicetilbud og møteplasser. Liker du å holde deg i form? Horten har et godt tilbud for deg som ønsker å holde deg i aktivitet med seniortrening og turgrupper. Liker du strikking eller håndarbeid? Det finnes flere superkoselige møteplasser med strikketema, hvor det sosiale kanskje også er vel så viktig. Du trenger ikke være ensom og alene i Horten. Folk i Horten er kjent for å være vennlige, uansett alder.