Ti juleaktiviteter denne uka!

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Denne uken kan du delta på mange hyggelige julearrangementer i byen vår.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2017-11-30T16:47:49.0000000+00:00

Jul på Buggegården, 1.Desember

Velkommen til god gammeldags julestemning i adventstiden. Det er pyntet til jul på gammeldags vis både inne og ute på gården. I fjøset er det dyr, og i låven er det teater.

Les mer her: Buggegården

Julemarked i Åsgårdstrand, 2. og 3.Desember

Julemarked i Åsgårdstrand er et hyggelig julemarked med åpne gallerier, markedsboder og god stemning. Aktiviteter for store og små. 

Les mer her: Julemarked

Hvem kan redde jula nå? 2. og 3.Desember

Nøstemasken arrangerer Juleforestillingen «Hvem skal redde Jula nå?». Et julestykke for barn i alle aldre :D

Manus og regi: Inger Jonassen. Komponist og musikalsk ansvarlig: Hege Bålsrød 

Les mer her: Juleforestillingen Nøstemasken

Blås i Det's tradisjonelle julekonsert, 3.Desember

Den tradisjonelle julekonserten med "Blås i Det" på Aktivitetssenteret i Horten. Merk tiden..kl. 14:30. Gratis inngang. Servering av kaffe og kaker, og det blir loddsalg i pausen.

Les mer her: Julekonsert Blås i Det

Juleavslutning Turn, 3.Desember

Skoppum IL Turn arrangerer juleoppvisning i Hortenshallen. Turnerne vil gjerne vise fram hva de har jobbet med siden i sommer. Ta med nær og fjern familie, eller en nabo eller to, det er god plass i Hortenshallen. 

Les mer her: Juleavslutning Turn

Åsgården skolekorps spiller opp til nissetog og julegrantenning. 3.Desember

Søndag 3. desember leder Åsgården skolekorps nissetoget gjennom Åsgårdstrands gater og spiller ved årets julegrantenning med Det Frivillige Byorkester. En hyggelig start på jula hvor vi har mulighet til å ønske hverandre en riktig god jul.

Les mer her: Nissetog og julegrantenning

Grønt Juleverksted, 5.Desember

Etter fjorårets suksses med juleverksted ft. NU. Har de i år bestemt seg for å arrangere nytt juleverksted. Denne gangen skal det fokuserespå hvordan lager man julepynt av resirkulert materiale. Det vil også bli servert peppekaker og gløgg!

Les mer her:  Grønt Juleverksted

Førjulstur 6. Desember

Barnas Turlag DNT Horten arrangerer ettermiddagstur til Knudsrød turisthytte og fyrer i bål i gapahuken og senker tempoet i førjulstida. Varme i bålet muligens noe før 16.30, kom når du kan bare. Ta med dere middag/kveldsmat og drikke,noe å sitte på og ellers det dere trenger til en kveldstur ute 😊

Les mer her:Førjulstur Barnas Turlag DNT

Adventskonsert med Åsgården Skolekorps, 7.Desember

Åsgården skolekorps spiller julen inn og som i fjor ønsker å få opp julestemningen i byen vår. Alle er hjertelig velkommen til gratis konsert med fin julemusikk med mer fra vårt eminente skolekorps. 

Da sees vi til adventskonsert. God jul!

Les mer her: Advents Konsert

Jentekveld og Juleshopping! 7.Desember

Tufte Gård gjentar suksessen fra i fjor! Vi inviterer alle jenter til en hyggelig kveld i lavvoen og åpner gårdsbutikken, så det er mulighet for å kjøpe julegaver. Det serveres gløgg og julesnacks. Før shoppingen viser vi frem alle produkter og i år vil gårdens vinkelner gi tips til vin julematen og til nyttårsaften. Det vil være gode priser på drikke. Det er gratis å komme!

Les mer her: https://www.facebook.com/events/2058843524351600/

Tilbake
Annet Innhold