Bidra til å innfri ønskene på årets julegavetre

2018-12-11T08:59:50.0000000+00:00

Sånn her kan du støtte med Hortenlove-gavekort eller vipps!

Julegavetreet på torget i Horten er ett av flere trær i Horten hvor det henger julegaveønsker fra Hortens vanskeligstilte barn. Det er også et i Åsgårdstrand, ett inne på vektergården og ett på Karljohansvern. Vi oppfordrer deg til å ta med deg et ønske! Lever gaven og ønskelappen på Horten Bibliotek, og gi et barn som virkelig trenger det litt julemagi. Om du ikke får mulighet til dette så går det også an å vippse til Hortenlove og da går pengene kun til julegaveønskene! Alt blir samlet og julegavene blir kjøpt inn. I tillegg kan du også kjøpe Hortenlove-gavekort som står som ønsker på mange av lappene! HortenLove-gavekort finner du på Vektergården,

Torgården og flere andre butikker. Disse gavekortene fyller du på selv på nettet.

Les mer om Julegavetreet her!
Tilbake

RELATERT INNHOLD

 
 
 
 
 


Tilbake