Mindfulness med Viggo Johansen ”Ta livet og øyeblikket tilbake”

Ut av stresset, inn i livet 3 timers kurs i mindfulness ”Ta livet og øyeblikket tilbake” Så er han tilbake! Hortensmunken og mindfulness guru Viggo Johansen🤗 Med seg har han sin samboer Vivian som tilbyr yoga før og etter Viggo sin tretimers workshop. Så her kan du velge. Yoga og mindfulness, eller bare yoga, eller bare mindfulness🙏🏼 Økende arbeidsmengde og kortere tidsfrister er store utfordringer i dagens arbeidsliv. Uten effektive verktøy til å håndtere presset kan det gå ut over både vårt emosjonelle og fysiske velvære, både hjemme og på jobb. Til tross for dette har vi alle potensiale til å håndtere våre daglige utfordringer, og å gjøre det med fokus, effektivitet og glede. ➢ Konkrete øvelser for økt tilstedeværelse. ➢ Lær å gi slipp på alle ”stresstankene” i hodet. ➢ Finn ro akkurat her, akkurat nå. Hva er mindfulness? Kort fortalt handler mindfulness om å trene sinnet til å være tilstede her og nå, uten å bli styrt av tanker om fortid eller fremtid. Ved å trene sinnet på denne måten blir du i stand til å observere dine tanker og følelser snarere enn hele tiden å bli styrt av dem. Å trene sinnet til å være tilstede her og nå innebærer mange fordeler. Det er svært stressreduserende, fører til økt konsentrasjon og prestasjon, bedre søvn og helse. Viggo Johansen har 25 års erfaring med mindfulness-trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-trening og positiv selvledelse over hele Europa. I 2013 ga han ut boken ”Indre stillhet” og i 2015 ”Stille vitne.” http://www.mindfulliving.no/om-viggo/
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2018-05-18T08:38:26.0000000+00:00
Storgata 15, 3181 Horten, Norway

21 . april
klokken
2018-04-21T10:00:00.0000000Z til 2018-04-21T13:00:00.0000000Z
Tilbake
Annet Innhold